Počela druga sezona Pab kviza u Brčkom

U Brčkom je sinoć i zvanično počela druga sezona Pab kviza. Sudeći po posjećenosti, zainteresovanost Brčaka za prvi kviz u Balkan pabu je bila velika, što pokazuje i činjenica da se tražio sto više, navodi se u saopštenju iz brčanskog Udruženja „Stend-Ap BH“, koje je u saradnji sa Balkan pabom organizator ovog događaja.

Kroz pitanja u ovom kvizu organizatori su se takođe trudili da učesnike edukuju o nekim činjenicama. Sjajna atmosfera je protekla u često izgovorenoj frazi po kojoj se i može opisati veče: „Na vrh mi jezika“.

- Reklama -

„Moram priznati da mi je veliko zadovoljstvo vidjeti ovako veliki broj mladih, ali i mojih sugrađana starije životne dobi. Ovaj koncept kviza okuplja ljude svih uzrasta na jednom mjestu i širi poznanstva, povezujući ih, a uz to i motivišući da više uče, grade i proširuju svoje znanje“, kaže predsjednik Udruženja Aleksandar Pantelić.

Grad Brčko je među rijetkima na ovom području u kojem se održavaju kvizovi, i kao takav pruža veliki iskorak na kulturno-zabavnoj sceni Bosne i Hercegovine.

„Druga sezona samo što je počela, a mi smo već oborili i rekord po posjećenosti i broju prijavljenih ekipa. Čak 33 ekipe su učestvovale u prvom Pab kvizu”, ističe Aleksandar Pantelić.

Na kraju uzbudljivog završnog seta pitanja, prvo mjesto pripalo je ekipi „Karl Marks“, a drugo ekipi „Prijatelji“ koja je imala samo bod zaostatka. Pobjednicima su obezbijeđene prigodne nagrade, a među njima i set knjiga Fredrika Bakmana „Čovek po imenu Uve“.

Organizatori su se zahvalili svim učesnicima, kao i medijskim pokroviteljima, i najavili novo druženje na drugom Pab kvizu u Balkan pabu 22. novembra.

U ovom kvizu učesnici su podijeljeni u timove, koji odgovaraju na unaprijed pripremljenim formularima sa pitanjima. Pab kviz timove uglavnom čini od dvoje do šest takmičara.

Na kraju Kviza se prikupljaju i ocjenjuju formulari sa odgovorima takmičara, a ekipa sa najvećim brojem tačnih odgovora se proglašava pobjednikom Kviza. Učešće u Kvizu je besplatno.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime