spot_img
spot_img

Почела друга сезона Паб квиза у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Брчком је синоћ и званично почела друга сезона Паб квиза. Судећи по посјећености, заинтересованост Брчака за први квиз у Балкан пабу је била велика, што показује и чињеница да се тражио сто више, наводи се у саопштењу из брчанског Удружења „Стенд-Ап БХ“, које је у сарадњи са Балкан пабом организатор овог догађаја.

Кроз питања у овом квизу организатори су се такође трудили да учеснике едукују о неким чињеницама. Сјајна атмосфера је протекла у често изговореној фрази по којој се и може описати вече: „На врх ми језика“.

„Морам признати да ми је велико задовољство видјети овако велики број младих, али и мојих суграђана старије животне доби. Овај концепт квиза окупља људе свих узраста на једном мјесту и шири познанства, повезујући их, а уз то и мотивишући да више уче, граде и проширују своје знање“, каже предсједник Удружења Александар Пантелић.

Град Брчко је међу ријеткима на овом подручју у којем се одржавају квизови, и као такав пружа велики искорак на културно-забавној сцени Босне и Херцеговине.

„Друга сезона само што је почела, а ми смо већ оборили и рекорд по посјећености и броју пријављених екипа. Чак 33 екипе су учествовале у првом Паб квизу”, истиче Александар Пантелић.

На крају узбудљивог завршног сета питања, прво мјесто припало је екипи „Карл Маркс“, а друго екипи „Пријатељи“ која је имала само бод заостатка. Побједницима су обезбијеђене пригодне награде, а међу њима и сет књига Фредрика Бакмана „Човек по имену Уве“.

Организатори су се захвалили свим учесницима, као и медијским покровитељима, и најавили ново дружење на другом Паб квизу у Балкан пабу 22. новембра.

У овом квизу учесници су подијељени у тимове, који одговарају на унапријед припремљеним формуларима са питањима. Паб квиз тимове углавном чини од двоје до шест такмичара.

На крају Квиза се прикупљају и оцјењују формулари са одговорима такмичара, а екипа са највећим бројем тачних одговора се проглашава побједником Квиза. Учешће у Квизу је бесплатно.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img