Pionirke brčanskog SMEČA šampionke Federacije BiH! - nula49.com
spot_img
spot_img

Pionirke brčanskog SMEČA šampionke Federacije BiH!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Više nego ubjedljivo, pionirke odbojkaškog kluba „Smeč DN“ iz Brčkog u Gračanici su u nedjelju 28. januara 2024. godine osvojile šampionsku titulu u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na tri utakmice „Dragino obdanište“, kako ljubitelji ženske odbojke zovu ovaj simpatični sastav, izgubilo je samo jedan set.

Pred veoma talentovanom generacijom , vjerovatno najboljom u BiH , redom su pognute glave parket napuštale pionirke Kaknja (3:1); Gračanice 3:0 i prošlogodišnjeg šampiona Novog grada iz Sarajeva 3:0.

Apelu, koji je preko našeg sajta upućen javnosti u kome su iz Smeča DN tražili pomoć da odu na ovo prvenstvo, odazvao se brčanski privrednik Zoran Kokanović. On je platio potrebne kotizacije za takmičenje u svim kategorijama ovog kluba. Njegovo dobročinstvo odlično su iskoristile mlade odbojkašice i u Brčko donijele zlatnu medalju i pobjednički pehar.

Po riječima Drage Davidovića, osim roditelja i Zorana Kokanovića, ozbiljnu pomoć ovom Klubu daju Velibor Babić te predsjednik Skupštine Siniša Milić.

Ekipa „Draginog obdaništa“ pobjedom na finalnom turniru u Gračanici se plasirala na završni turnir za šampiona BiH Pionirke ovog kluba predstavljaju pravi raritet sporta u Brčkom.

One su tri godine uzastopno učesnici finalnog turnira za šampiona BiH. To ipak nije dovoljno da odgovorni iz Podoodjeljenja za sport u skladu sa propisima odobre donaciju ovom kvalitetnom ženskom kolektivu.

Za najboljeg igrača turnira proglašena je Nikolina Mićić, primač šampionskog sastava iz Brčkog.

Pobjednički tim Smeča DN nastupao je u sljedećem sastavu : Nikolina Mićić, Ana Rogić, Sara Kolović, Marija Jovičić, Sofija Božić, Ana Nikić, Ivana Radosavljević, Irmela Pozderović, Anja Jovanović, Ivana Krunić, Milica Stevanović, Milica Spasojević, Emilija Babić i Teodora Galić. Njih sa klupe predvode Drago i Nenad Davidović.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img