Perihel zabilježio novu pobjedu - nula49.com
spot_img
spot_img

Perihel zabilježio novu pobjedu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U četvrtom kolu proljetnog dijela takmičenja u Drugoj ligi – grupa Istok rukometaši Perihela na svom terenu savladali su ekipu RK Hercegovac iz Bileće sa ogromnih 21 gol razlike 38:17 ( 16:10).

Početak utakmice nije nagovještavao ovakav ishod. Gosti iz Bileće uspjevali su da se donekle drže pred mladim i razigranim sastavom domaćina. Pomagali su im nešto lošijom partijom golmani Perihela, koji nisu uspjevali da sačuvaju svoj gol.

Drugo poluvrijeme je počelo sjajnim odbranama golmanskog dvojca brčanskog sastava, Mitrovića i mlađanog Purića. Gol je jednostavno bio začaran za Bilećane, tako da je sa korektnih šest gola razlike iz minuta u minut rastao i nakon posljednjeg sudijskog konačan rezultat pokazao nevjerovatnih 21 gol razlike.
Dobru igru nešto starijih rukometaša u domaćem sastavu koji su stvorili visoku prednost , trener Šarenac je iskoristio i dao šansu mlađanim Todoroviću, Pekezu, Lukiću i Boškoviću koji su pokazali da se na njih već dogodine može ozbiljno računati.

Da je iskustvo ozbiljna prednost pokazao je Dimitrije Vuković koji je sa 7 golova bio najbolji pojedinac utakmice.

Njemu su se u efikasnoj igri u domaćem sastavu pridružili Radulović, Novak i Stupić. U gostujućoj ekipi najefikasniji je bio Predrag Čorlija sa 6 golova.
Sudijski dvojac iz Brčkog Hercegovac – Mihajlović odlično su odradili svoj posao.

ORK Perihel – RK Hercegovac 38:17 (16:10)

Sala Ekonomske škole.

Gledalaca: 100. Sudije: Ognjen Hercegovac i Dejan Mihajlović (Brčko). Isključenja: Perihel 10 minuta, a Hercegovac 4 minuta. Sedmerci : Perihel 3(2) , a Hercegovac 2(2).

ORK Perihel : Bošković 1, Novak 3, Lukić 3, Krajnović 3, Purić, Mitrović, Todorović 4, Radulović 4, Stupić 3, Marjanović 1, Dragičević 3, Vuković 7 (1), Stjepanović 1, Pekez 4, Ilić 1(1), Sotirov 1.

RK Hercegovac : Rogan, Kokotović 3, Stevović 5 (2), Vojnović 1, P.Čorlija 6, Vujević, Milošević 1, N.Čorlija 1, Vukoje, Buđen.

Igrač utakmice: Dimitrije Vuković (Perihel)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img