wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Ovo su novi šefovi odjeljenja u Vladi Brčko distrikta - nula49.com
spot_img

Ovo su novi šefovi odjeljenja u Vladi Brčko distrikta

Published:

spot_img

Gradonačelnik Brčkog dr Zijad Nišić u skupštinsku proceduru proslijedio je imena članova novog saziva Vlade Distrikta, u kojoj su u skladu sa izmjenama parlamentarne većine dva nova šefa odjeljenja iz reda SBB-a, te jedan iz Naroda i pravde.

„Na mjesto šefa Odjeljenja za urbanizam i prostorno planiranje predložen je Suad Mašić iz Naroda i pravde, a na pozicije šefova Odjeljenja za zdravstvo i Odjeljenja za stručne i administrativne poslove predloženi su Senad Tufekčić i Asmir Mujanović, kadrovi SBB-a. U narednih petnaest dana Skupština prema zakonu može uložiti veto na prijedloge gradonačelnika, mada ne vjerujem da će se to desiti“, rekao je predsjednik Skupštine Siniša Milić.

Očekuje se da tokom dana u Skupštinu stigne, u skladu sa novom parlamentarnom većinom i gradonačelnikov prijedlog sa imenima njegovih savjetnika.

„Gradonačelnik maksimalno može imenovati šest savjetnika za različite oblasti i do sada je taj broj bio maksimalno popunjen, pa se očekuje da i nadalje tako bude“, dodao je Milić.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img