spot_img
spot_img

Османовић уручио пакетиће дјеци са посебним потребама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Одјељења за образовање Владе Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Сенад Османовић данас је посјетио ЈУ „Трећу основну школу” гдје је ученицима у два посебна разреда уручио поклоне поводом новогодишњих празника и уједно честитао на недавно освојеном првом мјесту у кошарци на Специјалној олимпијади у Тузли.

Османовић је казао да се данашњом посјетом и поклонима жели дати посебна пажња ученицима и захвалити им на њиховом труду и презентацији школе и Дистрикта.

„С обзиром да је крај првог полугодишта и долазе новогодишњи празници одлучили смо и да уручимо пакетиће дјеци, али и честитамо на освојеном првом мјесту. Хвала им на труду и презентацији ове школе и дистрикта. Показали су да могу бити успјешни и најбољи”, казао је Османовић.

Уручењу пакетића присуствовала је и Мара Маткић, шефица Пододјељења за предшколско и основно образовање, и искористила прилику да још једном честита ученицима на успјеху и да им пожели да наставе са добрим резултатима у школи, али и у спорту.

„У овој школи ради седам стручних сарадника са дјецом којој је помоћ потребна. Имамо велики број асистената у настави и уочили смо велики помак за ту дјецу. Честитам им још једном на освојеном првом мјесту”, казала је Маткић.

Директор ЈУ „Треће основне школе” казао је да су ученици до сада освојили неколико златних медаља на олимпијадама за дјецу са посебним потребама и нагласио да вјерује да ће овим темпом наставити и даље како би презентовали најбоље свој рад, али и школу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img