spot_img
spot_img

Оригиналан предизборни спот Брчака: Не желите ме виђати? Пошаљите ме у ФБиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Грађани су током предизборних кампања обично засути прекобројним и прилично неиновативним садржајима у циљу промоције странака, али увијек постоји неколико кандидата који покажу истинску оригиналност.

Тако је Сафет Имамовић (СДА) из Брчког одлучио направити аматерски видеоспот и на тај начин позвао грађане да га изаберу у Парламент Федерације БиХ.

“Не желите ме више виђати у граду? Не желите више да ме виђате по брчанским кафићима? Доста вам је приче о вегетаријанству и правима животиња? Доста вам је информација о порезу на доходак и добит? Доста вам је статуса и мојих објава? Онда 2. октобра изађите на изборе и гласајте за Сафета Имамовића. Пошаљите ме у Федерацију”, поручио је бирачима Брчак.

Имамовић је раније поручио да жели радити на политичком, економском, али и на општедруштвеном повезивању Федерације БиХ и Дистрикта Брчко због узајамне потребе да се сарадњом креира један позитивнији амбијент у нашој околини.

“Важно је да се чује глас Дистрикта у Федерацији али и на другим нивоима власти у БиХ, а сада постоје изврсне шансе да то у овом мандату и остваримо”, поручио је.

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img