Opštinski odbor SNSD Brčko svečano obilježio 20 godina postojanja

Uz prisustvo predsjednika Republike Srpske Miliorada Dodika OO Brčko Saveza nezavisnih socijaldemokrata sinoć je obilježio 20 godina postojanja. 

Svečanosti su prisustvali i ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske Dragan Bogdanić, gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić, predstavnici SNSD-a u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti distrikta Brčko, gosti iz opštinskih odbora SNSD-a iz Šamca, Žabara, Pelagićeva i Bijeljine, te više od 500 članova, simpatizera i prijetelja stranke.

- Reklama -

Prisutnima su se obratili predsjednik Dodik, prvi predsjednik Opštinskog odbora u Brčkom Dragan Pajić, aktuelni predsjednik koji je na ovoj funkciji već 15 godina Đorđa Kojić i gradonačelnik Siniša Milić.

“Brčko distrikt je vlasništvo dva entiteta i Republika Srpska ovdje pokazuje svoje strateško opredjeljenje za podršku koja se ogleda u tome što je SNSD dao svoje najbolje kadrove da obavljaju najviše dužnosti i na taj način gradeći i braneći srpske nacionalne i državne interese na ovim prostorima”, izjavio je Dodik u Brčkom.

„Drago mi je što ćemo ovdje graditi vrtić sredstvima Vlade Republike Srbije koje smo mi usmjerili ovamo. Strateška stvar koju želimo da integrišemo je izgradnja postojeće obilaznice koju treba pretvori u kategoriju auto puta. RS je u svojim strateškim komunikacijskim planovima odredila da gradi autoput Banjaluka- Doboj odnosno dalje prema Brčkom do Bijeljine i granice do Srbije, koji bi trebao biti završen u narednih pet godina“, istako je Dodik..

Prema njegovim riječima, SNSD je u svih proteklih 20 godina konstantno pokazivao dobar rezultat i uvijek su pokušali da okupe sve predstavnike političkog života Srba ovdje u distriktu. „Isto tako, smatrali smo da zbog samog koncepta treba da radimo sa drugima kako bi smo zajerdno napravili neku konekciju koja daje rezultat“, rekao je Dodik.

Predsjednik OO SNSD Đorđa Kojić sinoć je istakao da je SNSD u Brčkom najjača politička stranka od svog osnivanja do danas. „SNSD ide korak po korak i mislim da još uvijek nije dostigao svoj vrhunac, što znači da moramo još mnogo više raditi za RS i građane Brčko distrikta“, poručio je Kojić.

Gradonačelnik Siniša Milić je ovom prilikom rekao da je SNSD svih ovih godina u Brčkom vodio računa o interesima svih građana. „Ono što nikako nismo željeli da dopustimo da pozicija srpskog naroda bude neravnopravna u odnosu na pripadnike ostalih naroda“, rekao je Milić napominjući da je SNSD pokazao da je spreman da preuzme odgovornost.

Predsjednik Dodik je uručio zahvalnice za izuzetan doprinos razvoju Saveza nezavnisnih socijaldemokrata Draganu Pajiću i Đorđi Kojiću ali i trideset članskih karti novim članovima stranke koji su svoje povjerenje poklonili upravo SNSD-u.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime