spot_img
spot_img

Ognjen Garić i Selena Stanimirović šampioni Rumunije!

spot_img
spot_img
spot_img

U nedelju, 8. oktobra, održano je Otvoreno prvenstvo Rumunije u kyokushin karateu, “ROMANIAN OPEN – DACIA FIGHTING CUP” u glavnom gradu Bukureštu.

Na ovom međunarodnom turniru nastupilo je preko 350 takmičara iz 6 zemalja : Poljske, Ukrajine, Turske, Moldavije, Srbije i Rumunije.

Takmičari “Borilačke akademije Ichigeki” iz našeg grada Ognjen Garić i Selena Stanimirović su ovaj put, na poziv selektora Kyokushin Saveza Srbije Žarka Petkovića, nastupili kao članovi Reprezentacije Srbije.

Ognjen i Selena su i pored veoma jake konkurencije uspjeli da se domognu najsjajnijih odličja i postanu prvaci Rumunije.

Ognjen je u kategoriji juniora (14-15 godina) + 75 kg imao ukupno 3 borbe u kojima je savladao takmičara iz Poljske i dva takmičara iz Rumunije .

Selena je u kategoriji juniorki (10-11 godina) + 45 kg imala takođe 3 borbe u kojima je pobjedila takmičarku iz Moldavije i dvije takmičarke iz Rumunije.

Ovo je veoma veliki uspjeh naših takmičara i pokazatelj koliko se vrijedno trenira i radi u našoj “Borilačkoj akademiji Ichigeki” a takođe i činjenica da su naši sportisti, na žalost, više priznati i zapaženi od sportskih stručnjaka iz okruženja nego u našoj sredini, saopšteno je iz brčanske borilačke akademije.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img