Огласио се Рибић: Нећу подржати "тијесну" владајућу већину - nula49.com
spot_img
spot_img

Огласио се Рибић: Нећу подржати “тијесну” владајућу већину

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Обзиром да се у посљедње вријеме у политичким кулоарима шпекулира да ћу у наредном периоду, до локалних избора, подржавати „тијесну“ владајућу већину у Брчком, путем овога саопћења то одлучно демантујем.

До краја мандата дјеловат ћу као независни заступник у Скупштини Брчко дистрикта Босне и Херцеговине и мој рад ће бити максимално посвећен развоју привреде и пољопривреде те стварању бољих услова за живот на овим просторима. Заједно са колегом Абдулахом Иљазовићем чинит ћемо Клуб независних заступника.

Посебно ћу се залагати за равноправан статус свих грађана, нарочито Бошњака који су дјеловањем актуелне бошњачке већине у овоме граду угрожени по свим питањима.

Моје залагање ће бити усмјерено и на стварање нових радних мјеста, позитивне пословне климе и нових вриједности, те равномјеран развој Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

Подсјетит ћу да је тренутна бошњачка већина у Брчком малобројнија од опозиције, а иницијатива за опозив градоначелника у Брчком није усвојена чиме је погажена демократија и воља већинских бошњачких представника у власти.

На крају ћу подсјетити јавност на сам пуних 27 година градио Странку за Босну и Херцеговину као активни члан и носилац одређених страначких функција (члан Вијећа СБиХ, члан Главног одбора, члан Пресједништва СБИХ), а то сам наставио и у Скупштини.

На потписивање иницијативе за смјену градоначелника сам се опредијелио због његовог несналажења, нерада и његовог шефа кабинета због чега је и почела политичка криза у Брчко дистиркту Босне и Херцеговине.

НЕЗАВИСНИ ЗАСТУПНИК
Бахрија Рибић

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img