Novo radno vrijeme: Šalteri JP Komunalno rade do 17:30

Zbog trenutne epidemiološke situacije u vezi sa COVID-19, kao i u skladu sa naredbama i mjerama Štaba za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta BiH, JP “Komunalno Brčko” uvodi privremene mjere rada sa strankama.

Od četvrtka 23. aprila do daljnjeg šalteri blagajne rade od 07:00 do 17:30 časova radnim danima, a subotom od 07:00 do 12:00 časova.

Šalteri blagajne u Seonjacima (ponedjeljak, srijeda) i Gornjem Rahiću (utorak, četvrtak, petak) takođe rade do 13:30 časova.

Pauza u radu šaltera, zbog dezinfekcije prostora, je u periodu od 12:00 časova 12:30 časova i tada šalteri neće raditi.

Takođe, prije ulaska u prostoriju Blagajne, kupci su dužni da prođu kroz tunel za dezinfekciju, a preporučeno je i da kupci drže razmak jedan od drugog u objektu blagajne.

Šalter Službe za odnose s kupcima zaprimaće do 13:00 časova radnim danima samo zahtjeve za priključke i zahtjeve za izdavanje saglasnosti, koje kupci mogu slati i poštom (obrazac preuzeti na veb stranici komunalno.ba u meniju Korisnički servis – Zahtjevi i obrasci, a slati na adresu Tina Ujevića 66), dok za sva ostala pitanja kupci mogu da kontaktiraju besplatnu info liniju 0800 505 07 ili pošalju mejl na pozivni.centar@komunalno.ba.

Šalter Službe za protokol i administraciju zaprimaće poštu i zahtjeve do 13:00 časova radnim danima.

Osim na šalterima blagajne, info centra i protokola, u navedene svrhe, do daljnjeg se obustavljaju kontakti sa kupcima (prisustvo trećih lica) u drugim objektima i prostorijama preduzeća.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime