spot_img
spot_img

Novi datum se čeka: Trojka iz bloka ipak će biti održana u Brčkom

spot_img
spot_img

Konzervativni klub želi da se najsrdačnije zahvali svima koji su juče i danas javno iskazali opravdan revolt zbog zabrane Troje iz bloka u Brčkom.

“Zajedno smo pokazali koliko “Trojka iz bloka” znači našem gradu. Karneval sporta i humanosti i ove godine će se održati na Trgu mladih u Brčkom. A gdje drugo?”, ističe se u saopštenju ove organizacije.

O novom datumu ovogodišnje Trojke iz bloka javnost ćemo obavjestiti naknadno.

“Dirnuti smo podrškom koju smo dobili sinoć i danas. Bezbroj poruka, poziva i javnog iskazivanja podrške. Znali smo da radimo dobru stvar, očekivali smo reakciju javnosti, ali smo zatečeni snagom koju smo svi zajedno pokazali.

Srbi za Srbe u Brčkom je više od imena. To živimo juče i danas, onako kako bismo uvijek trebali”, dodaju iz Konzervativnog kluba.

Iz Konzervativnog kluba ističu zahvalnost predstavnicima vlasti i Policije koji su prepoznali značaj ovog događaja i shvatili da zabrana nema smisla.

“Pritisak koji smo zajedno stvorili učinio je ovo mogućim. Vježbajte šut, vidimo se i ove godine na Trgu mladih!”, zaključuje se u saopštenju.

Ranije danas, predsjednik Skupštine Brčko distrikta obratio se na svojoj Fejsbuk stranici sa obavještenjem da će “Trojka iz bloka” ipak biti održana.

“U cilju održavanja humanitarno sportske manifestacije “Trojka iz bloka”, u konsultacijama sa Policijom i uz dogovor sa organizatorima, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH preuzeće pokroviteljstvo nad ovom manifestacijom”, naveo je Milić.

“To će omogućiti da se, u skladu sa zakonskim procedurama, “Trojka iz bloka”, održi na Trgu mladih, u novom terminu koji će biti naknadno saopšten”, dodajo je predsjednik brčanske Skupštine.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img