Нови датум се чека: Тројка из блока ипак ће бити одржана у Брчком - nula49.com
spot_img
spot_img

Нови датум се чека: Тројка из блока ипак ће бити одржана у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Конзервативни клуб жели да се најсрдачније захвали свима који су јуче и данас јавно исказали оправдан револт због забране Троје из блока у Брчком.

“Заједно смо показали колико “Тројка из блока” значи нашем граду. Карневал спорта и хуманости и ове године ће се одржати на Тргу младих у Брчком. А гдје друго?”, истиче се у саопштењу ове организације.

О новом датуму овогодишње Тројке из блока јавност ћемо обавјестити накнадно.

“Дирнути смо подршком коју смо добили синоћ и данас. Безброј порука, позива и јавног исказивања подршке. Знали смо да радимо добру ствар, очекивали смо реакцију јавности, али смо затечени снагом коју смо сви заједно показали.

Срби за Србе у Брчком је више од имена. То живимо јуче и данас, онако како бисмо увијек требали”, додају из Конзервативног клуба.

Из Конзервативног клуба истичу захвалност представницима власти и Полиције који су препознали значај овог догађаја и схватили да забрана нема смисла.

“Притисак који смо заједно створили учинио је ово могућим. Вјежбајте шут, видимо се и ове године на Тргу младих!”, закључује се у саопштењу.

Раније данас, предсједник Скупштине Брчко дистрикта обратио се на својој Фејсбук страници са обавјештењем да ће “Тројка из блока” ипак бити одржана.

“У циљу одржавања хуманитарно спортске манифестације “Тројка из блока”, у консултацијама са Полицијом и уз договор са организаторима, предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ преузеће покровитељство над овом манифестацијом”, навео је Милић.

“То ће омогућити да се, у складу са законским процедурама, “Тројка из блока”, одржи на Тргу младих, у новом термину који ће бити накнадно саопштен”, додајо је предсједник брчанске Скупштине.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img