spot_img
spot_img

Новембар у Брчком у знаку привреде

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Почетком новембра у Брчко дистрикту БиХ ће се организовати бројне привредне активности које за циљ имају додатно јачање привреде овога краја.

Неке од њих су и “2. Бизнис форум Брчко дистрикта БиХ” који ће се одржати од 6. до 9. новембра, те свакако и традиционални “17. Међународни сајам привреде Брчко 2018”, који ће се одржати од 8. до 10. новембра.

Захваљујући добром географском положају, те подршци Владе Брчко дистрикта БиХ, а исто тако и вољи људи који стоје иза организације ових догађаја, велики број излагача и посјетилаца из године у годину својом присутношћу доприноси томе да Брчко дистрикт БиХ буде препознат као средина изузетно повољна за пословне активности.

Као и прошле године Сајам ће се одржати на локацији бившег ТЦ “Tropic“, која је препознат као идеална локација за организацију ове врсте активности, чиме се полако међу учесницима и посјетиоцима брчанског сајма препознаје као својеврсно сајмиште Брчко дистрикта БиХ.

Сајам ће и ове године бити отвореног и мјешовитог карактера, а од организатора Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ сазнајемо да су припреме ушле у завршну фазу, те да је расположиви капацитет скоро попуњен до краја. Обзиром да је остало још само неколико дана за пријаве, из Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ позивају излагаче који желе узети учешће на Сајму да доставе своје пријаве.

17. Међународни сајам привреде
од 8. до 10. новембра 2018.
Ул. Петра Кочића бб / ТЦ Tropic/ Брчко Дистрикт БиХ
(отварање у 11 сати)
brcko-pkomora.com
049/216-166

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img