Novembar u Brčkom u znaku privrede

Početkom novembra u Brčko distriktu BiH će se organizovati brojne privredne aktivnosti koje za cilj imaju dodatno jačanje privrede ovoga kraja.

Neke od njih su i “2. Biznis forum Brčko distrikta BiH” koji će se održati od 6. do 9. novembra, te svakako i tradicionalni “17. Međunarodni sajam privrede Brčko 2018”, koji će se održati od 8. do 10. novembra.

- Reklama -

Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, te podršci Vlade Brčko distrikta BiH, a isto tako i volji ljudi koji stoje iza organizacije ovih događaja, veliki broj izlagača i posjetilaca iz godine u godinu svojom prisutnošću doprinosi tome da Brčko distrikt BiH bude prepoznat kao sredina izuzetno povoljna za poslovne aktivnosti.

Kao i prošle godine Sajam će se održati na lokaciji bivšeg TC “Tropic“, koja je prepoznat kao idealna lokacija za organizaciju ove vrste aktivnosti, čime se polako među učesnicima i posjetiocima brčanskog sajma prepoznaje kao svojevrsno sajmište Brčko distrikta BiH.

Sajam će i ove godine biti otvorenog i mješovitog karaktera, a od organizatora Privredne komore Brčko distrikta BiH saznajemo da su pripreme ušle u završnu fazu, te da je raspoloživi kapacitet skoro popunjen do kraja. Obzirom da je ostalo još samo nekoliko dana za prijave, iz Privredne komore Brčko distrikta BiH pozivaju izlagače koji žele uzeti učešće na Sajmu da dostave svoje prijave.

17. Međunarodni sajam privrede
od 8. do 10. novembra 2018.
Ul. Petra Kočića bb / TC Tropic/ Brčko Distrikt BiH
(otvaranje u 11 sati)
brcko-pkomora.com
049/216-166

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime