spot_img
spot_img

Нова поскупљења горива, нови удар на животни стандард наших суграђана

spot_img
spot_img

На бензинским пумпама у Брчком од јутрос је гориво скупље за 18 фенинга по литру. Распон цијена бензина на бензинским пумпама од данас се креће од 2.68 КМ до 2.86 КМ, док дизел кошта од 3.26 КМ до 3.41 КМ.

Нова поскупљења цијена горива од јутрос на бензинским пумпама у Брчком представљају и нови удар на животни стандард наших суграђана.

Поред ионако већ повећаних цијена намирница и осталих услуга неопходних за живот, грађани се морају прилагођавати новим поскупљењима у наредним мјесецима, рекли су анкетирани грађани на улицама нашег града.

Према статистикама нова поскупљења су неизбјежна, а потрошачка корпа је прошли мјесец износила 2.900 КМ. Цијене су све веће, а анкетирани грађани наводе да ће због уштеде новца морати свести на минимум кориштење приватних аутомобила.

Према ријечима суграђана који стрепе од још већих поскупљења када су у питању цијене горива, наводе још да нова повећања цијена представљају и додатне проблеме пољопривредницима којих их ионако имају превише, јер регресирано гориво за механизацију је неопходно за обраду пољопривредног земљишта.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img