spot_img
spot_img

Нарушавање јавног реда и мира, шест саобраћајних несрећа: Буран почетак године у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Захваљујући Полицији Брчко дистрикта, доносимо вам преглед значајних сигурносних догађаја у периоду од 31.12.2021. од 06,00 сати до 04.01.2022. године до 06,00 сати

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У извјештајном периоду на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета није забиљежено ниједно кривично дјело.

ЈАВНИ РЕД И МИР

– У наведеном временском периоду забиљежена су три догађаја нарушавања јавног реда и мира због чега су дана 01. и 02.01.2022. године слободе лишена лица Н.И. рођен 1962. године у Брезовом Пољу Селу гдје је и настањен, те Р.К. рођен 1957.године у Паланци, настањен у Суљагића Сокаку и П.Н. рођен 1980. године у Бечу, настањен у Сандићима. Наведена лица су починила прекршаје из члана 4., 6. и 8. Закона о јавном реду и миру Брчко дистрикта БиХ, а против њих ће Основном суду Брчко дистрикта БиХ бити поднешени захтјеви за покретање прекршајних поступака.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода забиљежено је шест саобраћајних незгода.
– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 24 возача и возила. Од тога 17 возача је искључено због управљања моторним возилима под дејством алкохола, једно јер је возилом управљало у вријеме трајања забране управљања, једно лице које је управљало нерегистрованим возилом, три возача који су возилима управљали након истека важности потврде о регистрацији, један возач који је управљао возилом без потврде о познавању прописа и један возач који управљао возилом без регистарских ознака.

 

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img