Nakon akcije “Manijak” podnesena tužba protiv policije

Nakon što je juče Policija Brčko distrikta sprovela akciju kodnog naziva “Manijak” tokom koje je izvršen pretres na pet lokacija, brčanski preduzetnik Miroslav Lukić je podnio tužbu protiv policije zbog pretresa njegovog poslovno stambenog objekta i načina na koji je to urađeno.

Ovaj brčanski privrednik je u izjavi medijima izrazio svoju ogorčenost na način na koji je juče policija upala u njegov stambeno poslovni objekat, kako bi lišila slobode jednog njegovog radnika.

- Reklama -

Prema njegovim riječima, on zamjera pripadnicima policije koji su sa puškama i fantomkama na glavi vršeći pretres stambeno poslovnog objekta ugrozili privatnost njegove porodice te takvim svojim postupkom negativno uticali na imidž njegove firme koja nije predmet bilo kakvih istražnih radnji.

Nakon izrečenih navoda porodice Lukić na način na koji je juče izvršen pretres ovog stambeno poslovnog objekta, Mirsad Ribić, pomoćnik šefa Kriminalističke policije je kazao da su pripadnici policije radili sve u skladu sa zakonskim procedurama te da ne želi komentarisati podnesenu tužbu protiv ove institucije.

 

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime