spot_img
spot_img

Najboljim đacima dodijeljene nagrade

Published:

spot_img

Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH organizovalo je po osmi put Završnu smotru đaka pobjednika na međuškolskom takmičenju Brčko distrikta BiH za školsku 2016/2017. godinu.

Nagrade i priznanja najboljima uručio je šef Odjeljenja Senad Osmanović, a u brčanskom Domu kulture povodom ove svečanosti upriličen je prigodan program.

Ove godine na takmičenjima je učestvovalo 1.367 đaka iz petnaest osnovnih škola, pri čemu se 750 đaka takmičilo u sportskim disciplinama, 120 đaka iz naučno-tehničkog stvaralaštva, 54 đaka iz maternjih jezika, 53 đaka iz stranih jezika, 114 đaka iz prirodnih nauka, 35 đaka iz društvenih nauka, 32 đaka iz saobraćajne kulture, 15 đaka iz muzičke kulture, 106 đaka iz tri vjeronauke i 88 đaka iz demokratije i ljudskih prava.

Van Brčko distrikta BiH takmičili su se pobjednici iz naučno-tehničkog stvaralaštva, saobraćajne kulture, vjeronauke te demokratije i ljudskih prava. Dva đaka koji su se takmičili iz oblasti saobraćajne kulture plasirali su se na evropsko prvenstvo.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img