spot_img
spot_img

На шта су се заклели нови шефови одјељења у Влади Брчко дистрикта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Чланови Владе Брчко дистрикта данас су положили свечану заклетву.

Брчко тако и званично има нову Владу, а у њој је занимљива комбинација старих, добро познатих кадрова и неких нових лица.

Занимљиво је примјетити да је међу новоименованим шефовима само једна припадница љепшег пола – Љубица Илић, која је постављена за шефа Одјељења за расељена лица, избјеглице и стамбена питања.

Нови састав Владе такође нам доноси и најмлађег шефа једног одјељења. Тридеседједногодишњи Богдан Братић водиће Одјељење за јавну безбједност.

Заклетву данас није положио Анто Домић, који је из оправданих разлога одсуствовао, па ће заклетву положити на следећој сједници Скупштине која је заказана за наредни четвртак.

Читаоцима ће можда бити занимљиво и да сазнају на шта су се тачно заклели нови челни људи Брчко дистрикта, зато вам доносимо пун текст данас положене заклетве:

“Свечано се заклињем и изјављујем да ћу савјесно обављати дужности које су ми повјерене и да ћу се придржавати Устава и закона Босне и Херцеговине, одлука Арбитражног трибунала за Брчко, Статута и закона Брчко дистрикта Босне и Херцеговине и да ћу штитити интересе Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, као и једнакост и слободе свих грађана Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.”

О томе како ће ову заклетву поштовати судиће грађани Брчког у наредном периоду.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img