spot_img
spot_img

МЗ Грчица: Ускоро изградња Омладинског центра

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Једна од већих Мјесних заједница на простору дистрикта Брчко је Грчица, која има седам хиљада становника.

Дарко Пантић, предсједник Мјесне заједнице Грчица, каже да се у овом насељу очекује и изградња Омладинског центра у наредном периоду.

„Радови на изградњи Омладинског центра би требали почети у септембру, док је за пројекат издвојено, за сада 400.000 марака“, истако је Пантић.

Мјештанима, који живе пеко пута просторија мјесне заједнице и амбуланте у Грчици велики проблем представља низак ниво протока канализације, а разлог је по свему судећи незавршени стамбени објекат, који је у изградњи више од деценије.

„Изградња овог објекта траје више од двадесет година. Посебно, када су присутне падавине, као ових дана, куће које се налазе у близини овог објекта трпе различите проблеме и због крана, који је у склопу тих грађевинских радова“, додао је предсједник.

Пантић истиче, да због непримјерене брзине кретања возила на путној дионици Грчица – Поточари је неопходно поставити и успориваче саобраћаја.

Од приоритетних инфраструктурних радова у МЗ Грчица је побољшање путне инфраструктуре, те закључује предсједник Дарко Пантић и окончање започетих радова на игралишту фудбалког клуба “Грчица”.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img