MOK Jedinstvo i BetOle zajedno u nove pobjede! - nula49.com
spot_img
spot_img

MOK Jedinstvo i BetOle zajedno u nove pobjede!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

БетОле наставља са подршком спортским клубовима у БиХ. Овога пута у питању је најстарији одбојкашки клуб у БиХ и један од брендова бивше Југославије, Мушки одбојкашки клуб Јединство из Брчког са којим је потписан уговор о спонзорству за сезону 2023/24. Из клуба истичу да је ово велики подстрек за наставак препознатљивог вишедеценијског рада, који траје већ више од 78 година.

“Свих прошлих година функционисали смо на принципу окупљања брчанске младости у клубу и око клуба. Многе генерације су прошле кроз клуб, градиле га и резултат тог вишедеценијског рада је то да је наше „Јединство“ познато и препознатљиво на просторима много ширим него што је то БиХ. „Јединство“ наставља даље утабаним стазама, како са својим првим тимом тако и са свим својим омладинским погонима. Континуирани рад са младима нашег града има једнак значај као и само такмичење у Премијер лиги БиХ, а основна интенција у раду клуба све ове деценије је да из наших омладинских погона стварамо будуће првотимце и од таквог рада нећемо одустати. Користимо ову прилику да се захвалимо представницима компаније БетОле што су препознали квалитет и значај свега што радимо и што смо у прилици да са овим спонзорским уговором кренемо са нашом сарадњом.

Познавајући квалитет нашег партнера, сматрамо да ово може бити само први корак у годинама које су пред нама. У БетОле-у видимо озбиљног и поузданог партнера са којим ћемо градити што квалитетније односе који ће, сигуран сам, резултирати како нашим успјешним спортским резултатима тако и успјешној промоцији нашег партнера.”

Визија наше компаније је да подржавамо успјешне приче, а Јединство је управо једна од таквих успјешних прича. Њихова историја и рад током претходних деценија показује нам да ће ово бити више него успјешна сарадња, каже Миодраг Тодоровић, директор компаније БетОле.

“Наше опредјељење је да подржавамо развој успјешних колектива којима је циљ развој и изградња младих нараштаја у прије свега добре особе, а онда и у врхунске спортисте, у овом случају одбојкаше. Људи у Јединству су показали да и у тешким временима која су, надамо се иза њих, нису одустајали од правих вриједности и принципа које гаје још од давне 1945. године. Надамо се да ће уз нашу подршку наставити да још јаче раде на изградњи клуба, развоју младих и постизању врхунских резултата, како у БиХ, тако и у међународним оквирима. Ми смо ту да их подржимо у настојањима да се врате тамо гдје им је и мјесто, а то је сами врх БХ одбојке. То нас све заједно обавезује богата хисторија Јединства и велики број репрезентативаца који су поникли управо у овом клубу.”

Јединство ће у нову сезону ући са доста младим саставом, али са момцима који су се, иако доста млади, већ доказали на простору БиХ. Из клуба у новој сезони очекују да наставе истим темпом развоја младих одбојкаша, али и да уз помоћ публике дођу у прилику да се боре и за најсјајнија одличја., а гледаоци ће, поред одличне игре, моћи да очекују и бројна изненађења на мечевима Јединства у режији компаније БетОле.

 

 

(спонзорисана објава)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img