spot_img
spot_img

Млади ПДП-а поставили нову заставу на спомен обиљежје у Становима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Млади ПДП-а Брчко јуче су у насељу Станови код спомен обиљежја погинулим борцима, на свечан начин замијенили поцијепану заставу Републике Српске новом, те очистили и средили круг око споменика.

Тим поводом чланови Предсједништва брчанског ПДП-а, Мирјана Ристанић, Огњен Окиљ, те и домаћин тог рејона, члан Савјета младих Милана Ђојић, положили су вијенац у славу, част и вјечан помен погинулих бораца.

Предсједник Савјета младих Огњен Окиљ истакао је важност овог догађаја, колико би млади људи могли дати свој допринос у ономе што нам је као споменик, за нека будућа покољења од културолошког значаја, важно очувати и одржавати, како би смо као млади људи исказали своју захвалност према борцима који су дали свој живот борећи се за слободу, коју ми данас уживамо.

Предсједник Форума жена, Мирјана Ристанић, нагласила је, да као дијете погинулог борца јасно жели да да свој допринос у реализацији свих сличних активности и пројеката, те да водећи се лично својим животом зна да су активности овог типа од великог значаја за све нас и да је овај гест нешто што би ми, као српски народ, требали да вреднујемо и практикујемо.

Члан Савјета младих, Милана Ђојић, казала је, да је ова активност световна, да много значи за њен крај и да ће становници те околине бити захвални на томе, самим тим вриједновати и препознати рад брчанског ПДП-а.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img