Milić uputio telegram saučešća povodom smrti profesora Drage Davidovića - nula49.com
spot_img
spot_img

Milić uputio telegram saučešća povodom smrti profesora Drage Davidovića

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vijest da je prije dva dana u Banja Luci nakon kraće bolesti preminuo dugogodišnji profesor fiskulture u Ekonomskoj školi i ništa manje uspješni odbojkaški trener Drago Davidović, osim najabliže rodbine, duboko je pogodila sve njegove bivše učenike, odbojkaše i odbojkašice koje je uputio u tajne tog prelijepog sporta, kao i brojne poznanike i prijatelje.

Svi mi koji smo poznavali profesora Dragu ne možemo se oteti utisku da nas je prerano napustio jedan tako veliki i nadasve dobrodušni čovjek, koji je za sve oko sebe imao razumijevanje, ohrabrenje, toplu ljudsku riječ. Zato nas je njegov iznendani odlazak sve ostavio u nevjerici, posebno njegove sinove, Predraga i Nenada, „brčanske princeze“ ,ali i odbojkašice njegovog najmlađeg odbojkaškog čeda – ŽOK Smeč DN.

Upućujući mu posljednji pozdrav, znam da će se mnogobrojne odbojkašice i odbojkaši zauvijek sjećati starog dobrog profesora Drage. Tako će životna i sportska staza kojom je ovaj dobrodušni pedagog i sportski učitelj, više od 84 godine časno hodio biti još dugo pominjana ne samo u Brčkom, već širom eks Jugoslavije u kojoj je bio poznat kao neprevaziđeni učitelj mladih sportista.

U svoje lično, ali i u ime Skupštine Brčko distrikta BiH upućujem izraze iskrenog saučešća njegovim sinovima,rodbini, sportistima i sportskim radnicima te brojnim prijateljima koji su bili u prilici da upoznaju profesora Dragu Davidovića.

 

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH
Mr sc. Siniša Milić

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img