Милић осудио сваки чин вандализма у Брчко дистрикту - nula49.com
spot_img
spot_img

Милић осудио сваки чин вандализма у Брчко дистрикту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић осудио је данас сваки чин вандализма којим се уништава туђа имовина и шаљу поруке мржње, као и све поступке који се могу окарактерисати као провокација у срединама попут Брчког.

Коментаришући уништавање графита сребреничким жртвама у ноћи између суботе и недјеље, 8. и 9. јануара, на мезарју Ивици, али и покушај да се 25. новембар прослави у насељу Илићка, гдје већински живе Срби, Милић је изјавио Срни да то нису патриотски чинови.

“Ко год да је то учинио, поступци уништавања туђе имовине и прецртавање графита којима се шаљу поруке мржње морају наићи на осуду јавности у Брчком. То није патриотски чин, баш као и махање заставама у дијелу града гдје се не обиљежава одређени празник”, рекао је Милић.

Он је нагласио да Полиција дистрикта Брчко ужива апсолутну подршку у свим, а посебно активностима чији је циљ да се осигура мирно и безбједно окружење и заштита имовине.

“Врхунски чин патриотизма јесте чињење добрих дјела и љубав према свом народу, уз пуно уважавање и поштовање другог и другачијег”, навео је Милић.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img