spot_img
spot_img

Милић новогодишњим пакетићима обрадовао дјецу у обданишту, Ментално-рехабилитационом и едукативном центру и Педијатрији

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић обрадовао је новогодишњим пакетићима дјецу у обдаништима Јавне установе „Наша дјеца“, у Ментално-рехабилитационом и едукативном центру и на Одјељењу педијатрије.

За ове намјене Скупштина је обезбиједила 530 новогодишњих пакетића, а дио пакетића за дјецу у обдаништима обезбијеђен је у сарадњи с члановима Клуба љубитеља природе из Брчког, који су новогодишње пакетиће употпунили промотивним материјалима о важности очувања животне средине, а с циљем подизања еколошке свијести код најмлађих.

Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да је подјела новогодишњих пакетића традиција Скупштине.

„Оно што смо ми данас добили од дјеце су њихови осмијеси и задовољство и то јесте и треба да буде мотив свих наших активности у структурама власти у Брчком“, рекао је предсједник Милић.

Директор Јавне установе обданиште и забавиште „Наша дјеца“ Јасна Јовичић рекла је да је дан подјеле пакетића дан радости за дјецу и да је то била њихова завршна активност ове године.

Злата Папрић, шеф Центра за ментално здравље, рекла је да је кроз третмане у Ментално-рехабилитационо-едукативном центру прошло око 2.000 дјеце и да је у сваком тренутку око 100 дјеце на третману код неког од запослених стручних лица, који, како каже, раде у отежаним условима због Ковида-19.

Самир Мујкић, шеф Одјељења педијатрије у брчанској болници, рекао је да због акутних здравствених проблема кроз Одјељење пролази велики број дјеце и да их је на лијечењу, тренутно, седморо.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img