Milić i Filipović čestitali Dan Distrikta i Dan žena - nula49.com
spot_img
spot_img

Milić i Filipović čestitali Dan Distrikta i Dan žena

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poštovani sugrađani,

Brčko distrikt BiH svih ovih godina prepoznatljiv je po svojoj multietničnosti i konceptu dogovora čime se, možemo slobodno reći, uspješno vode predstavnici vlasti u Distriktu u procesima donošenja odluka. I taj koncept pokazao se kao najbolji, jer smo vidjeli da ni u kući, kao ni u društvu nema napretka bez mirnih razgovora i dogovora. Mi smo isto tako odlučni da zajedno s vama i uz podršku međunarodnih partnera nastavimo tim putem ka razvoju Distrikta kao lokalne zajednice koja će biti prepoznatljivo mjesto za dobre investicije, domaća i strana ulaganja, i mjesto u kojem će svaki građanin moći da živi od svog rada.

Pred nama je još jedna godina rada na mnogim započetim, ali i novim projektima iz različitih oblasti, jer naš cilj je stvaranje jedne prosperitetne zajednice u kojoj ne smije i neće biti zanemarena uloga svakog pojedinca, a posebno žene, jer ona je nosilac svake porodice, a bez zdrave porodice nema ni zdravog društva.

U nadi da ćemo dvadeset peti rođendan Distrikta dočekati sa još boljim rezultatima, sa što manje ekonomskih, socijalnih i svih drugih problema, upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom Dana Brčko distrikta BiH, a našim damama čestitamo 8. mart – Međunarodni dan žena.

Potpredsjednik Skupštine
Ivo Filipović

Predsjednik Skupštine
Siniša Milić

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img