wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Milić: Ademović grubo uvrijedio pravoslavne Srbe - nula49.com
spot_img

Milić: Ademović grubo uvrijedio pravoslavne Srbe

Published:

spot_img

Predsjednik Skupštine distrikta Brčko Siniša Milić rekao je večeras da je prvi zamjenik Predsjedavajućeg doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Kemal Ademović grubo  uvrijedio sve pravoslavne Srbe u Brčkom i Republici Srpskoj, pozivajući na dodatno rasporedjivanje trupa NATO-a ili EUFOR -a u Brčkom, uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

„Zna sigurno goapodin Ademović kakvo je raspoloženje Srba u odnosu na rasporedjivanje trupa NATO, bez saglasnosti sva tri naroda i oba entiteta, zna i da je sutra Vaskrs, kada se upućuju poruke mira, tolerancije, ali je umjesto vaskršnje čestitke,prilikom današnje posjete Brčkom, pokazao koliko mu je u stvari stalo do ravnopravnosti Srba u BiH i njihovog mišljenja, ali i tradicije“, rekao je Milić.

Ademović je poziv za rasporedjivanje trupa NATO ili EUFOR-a uputio, pozivajući se na poslednje izjave predsjednika RS Milorada Dodika.

„Riječ je o klasičnoj zamjeni teza. Priziva se strana vojna intervencija radi odbrane imaginarnog ustava a protiv onoga koji pokušava da odbrani stvarni ustav BiH, koji je od Dejtona na ovamo samo jednom promijenjen, i to upravo usvajanjem amandmana o položaju Brčkog“, kaže Milić.

On je rekao da gospodin Ademović, ovakvim izjavama, direktno radi protiv interesa gradjana Brčkog i razvoja ekonomije, zbog čega je danas navodno došao u Brčko.

„Umjesto što piše pozivnice stranim vojnim savezima,zloupotrebljavajući poziciju u Domu naroda, predlažem g.dinu Ademoviću da uloži stvarne napore za očuvanje Ustava BiH, kroz unutrašnji dijalog,poštujući ustavnu poziciju i nadležnostientiteta, kao i volju sva tri konstitutivna naroda“, zaključio je Milić.

 

 

 

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img