Lepa Brena najavila koncert u svom rodnom Brčkom - nula49.com
spot_img
spot_img

Lepa Brena najavila koncert u svom rodnom Brčkom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zvijezda regiona, Lepa Brena, odlučila se ponovo posvetiti svojoj karijeri. Kako je istakla za medije, djeca su krenula svojim životom i svojim poslovima te su ona i njen suprug Slobodan Živojinović Boba u problemu “praznog gnjezda” i zbog toga su posvećeni poslu više nego ikad.

Nakon duže pauze Lepa Brena se vraća velikim koncertiima i turnejama.

Turneja “Imam pesmu da vam pevam” kreće iz Sarajeva gdje će održati dva koncerta u Zetri 20. i 21. aprila, a osim u Sarajevu Lepa Brena pjevat će i u svom rodnom Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen najavila je koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.

– Ja dugo nisam radila ovako velike koncerte, odlučila sam da krenem ove godine, nekako sam se resetovala, odmorila. Pripremamo dosta toga novog i zanimljivog. Bit će to jedna fantastična produkcija koja će biti obogaćena cijelom pričom koja prati ovaj 21. vijek. Neću da hvalim i pričam previše, neka svi koji žele dođu i vide šta smo to pripremili – kazala je Brena.

Najavila je i nove pjesme koje bi trebala objaviti uskoro, a poslije Nove godine najavljuje i novi album.

U toku su posljednje pripreme za koncerte u Sarajevu gdje će uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i na posebno pripremljenoj najvećoj sceni koja je do sada viđena u Zetri izvesti svoje najveće hitove.

 

 

(faktor.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img