spot_img
spot_img

Katarina Stanišić pobjednica festivala “Dječja mašta može svašta”

spot_img
spot_img

Pred prepunom salom gimnazije “Vaso Pelagić” u Brčkom sinoć je u glamuroznoj atmosferi održan 13.festival “Dječija mašta može svašta” na kome je “Gran prix” nagradu za najbolju interpretaciju za izvođenje kompozicije “Tinejdžerske muke” pripao Katarini Stanišić, učenici Prve osnovne škole u Brčkom.

Žiri je prvu nagradu za interpretaciju dodijelio učenici 5. Osnovne škole Almi Brašnjić za interpretaciju pjesme “Raspust” dok je drugu nagradu takođe za interpretaciju dodijelio duetu Ilmi Ravkić i Elmedini Čilić iz 9. Osnovne škole za pjesmu “Zujalica”. Četiri treće nagrade pripale su Nejri Fazlović iz 5. Osnovne škole za pjesmu “Kakav Šekspir, kakav Gete”, te učenicama 4. Osnovne škole Danici Radivojević za izvođenje pjesme “Haker moga srca”, Luciji Dolić za interpretaciju kompozicije “Zimske čarolije” i Matei Mićanović za izvođenje pjesme “Nemaš dara za slikara”

Žiri je dodijelio i 4 posebne nagrade za interpretaciju. One su pripale Teodori Tešić iz 6. Osnovne škole za pjesmu “Klavir i gitara”, Emi Bratić iz 8. Osnovne škole za koja se publici predstavila pjesmom “Najbolje je reći sve”, Dariju Petroviću, učeniku 1. Osnovne škole koji je otpjevao pjesmu pod nazivom “Neka djeca rastu” i Anji Pudić iz 3. Osnovne škole koja se predstavila kompozicijom “Paparaco”.

Nagradu za scenski nastup dobila je Sara Milivojević iz 1. Osnovne škole koja je izvela kompoziciju “Čokoladni poljupci”.

Festival je otvorenim proglasio gradonačelnik Siniša Milić.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img