spot_img
spot_img

Градоначелник упутио телеграм саучешћа поводом смрти професора Мулабеговића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Поштована и уважена породицо Мулабеговић,

Упркос чињеници да ће свако од нас једном отићи, тешко нам пада сазнање да нас је напустио човјек кога смо знали, човјек који је оставио дубок траг у нашем Брчком, човјек који је својим преданим радом и честитошћу задужио бројне генерације академских грађана у овом дијелу Босне и Херцеговине.

Такву једну нелагоду оставила је информација да је у Тузли преминуо проф. др Шефик Мулабеговић, угледни универзитетски професор, оснивач и дугогодишњи професор брчанског Економског факултета, добар комшија, надасве племенити отац и дјед.

Професор Мулабеговић скоро цијели свој вијек посветио је образовању младих нараштаја. За вријеме своје дугогодишње академске каријере, обављао је најодговорније дужности на тузланском универзитету. Учествовао је на многим развојним пројектима. Осим тога, објавио је много различитих публикација.

Његовом смрћу Брчко је изгубило човјека који се увијек радо одазивао позиву да помогне свом родном граду. Успомена на овог дивног човјека, некадашњег предсједника брчанске општине и педагога у Брчком, трајаће толико колико и људско и професионално дјело које је професор Мулабеговић оставио. А то дјело је заиста богато и обимно.

У моје лично, али и у име Владе Брчко дистрикта БиХ примите изразе искреног саучешћа.

Градоначелник
Есед Кадрић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img