spot_img
spot_img

Кадрић уприличио пријем за чланове Организационог одбора 19. Међународног Бајрамског турнира

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Есед Кадрић, градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, данас је примио чланове Организационог одбора 19. Међународног Бајрамског турнира у малом фудбалу који почиње у недјељу 26. децембра 2021.године и трајаће до 5. јануара 2022.године.

Како су казали присутни чланови, на турниру ће учествовати све категорије, од пјетлића до ветерана, а оно што је новина овогодишњег турнира јесте организовање такмичења у конкуренцији дјевојака, под називом Меморијал „Џевад Бекић Џеко”.

Подсјетили су да је Џевад Бекић Џеко био најистакнути тренер и селектор женске репрезентације Босне и Херцеговине, као и предсједник Организациног одбора 1. Међународног Бајрамског турнира који се одржао у 2004. години, те да ће се на тај начин дати мали допринос за његову велику посвећеност овом спорту. Такођер су обезбијеђене новчане награде за најуспјешније екипе, као и пехари, захвалнице и награде за најбоље појединце.

Градоначелник Кадрић казао је да ће дати свој допринос у реализацији овог турнира, јер се ради о једном од најзначајнијих спортских догађаја у Брчко дистрикту којим се различите генерације, посебно ученици основних и средњих школа, подстичу на бављење спортом, те ће свечано отворити турнир 26. децембра у 17.00 сати, у сали ЈУ” Економска школа” Брчко.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img