spot_img
spot_img

“Један слаткиш враћа осмијех” већ 10 година

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Удружење “Трка за живот” већ 10. годину за редом организује акцију додјеле новогодишњих пакетића за дјецу слабијег имовинског стања, дјецу у стању социјалне потребе, као и за дјецу која су под старатељством.

Ове године “Трка за живот” пакетиће је додијелила у сарадњи са центром за социјални рад за 14 малишана који се налазе под старатељством у другим породицама а старости су до 12 година.

Оно по чему ова акција ове године заслужује посебно мјесто у нашем граду јесте то да су све слаткише, играчке и остало у пакетићима прикупили и донирали малишани из вртића “МАЛА ИНДУСТРИЈА” са својим родитељима и тетама и са великом љубављу и пажњом спаковали то у праве велике новогодишње пакетиће. Из брчанског удружења им се овом приликом захваљују на овој посебној и великој донацији а којом су измамили осмијехе корисницима и показали шта значи друштвено одговорно предузеће.

“Трка за живот” се захваљује и родитељима коју своју дјецу уче од малих ногу да буду хумани и да шире хуманост у овим празничним данима те на тај начин праве љепшу будућност за све наше суграђане.

“Ми настављамо и даље трчимо за све којима је то потребно а нашим суграђанима се захваљујемо за сва добра дјела која су учинили у претходној години и да им пожелимо да још више помажу у наредној, јер “РУКА КОЈА ДАЈЕ НИКАД ПРАЗНА НЕ ОСТАЈЕ”, поручују из “Трке за живот”

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img