spot_img
spot_img

Градоначелник Есед Кадрић уприличио пријем за ЖОК „Бимал-Јединство“ Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Есед Кадрић, градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, данас је заједно са доградоначелником Антом Домићем и главним координатором Жељком Антићем, уприличио пријем за управу и чланове Женског одбојкашког клуба „Бимал-Јединство“ Брчко, поводом освајања првог мјеста на крају јесењег првенства БиХ, њиховог учешћа у Европској Лиги шампиона и ЦЕВ купу, као и других досадашњих остварених резултата.

Градоначелник Кадрић упутио је честитке клубу на завидним резултатима, те је казао да градске власти стоје чврсто иза овог клуба и њиховог успјеха, у смислу материјалне и финансијске подршке.

„Недавно смо осигурали и простор за потребе клуба, те смо нашли рјешење које ће одагнати одређене проблеме које је ЖОК имао за учешће у Европској Лиги шампиона, упркос што смо тренутно у транзитном периоду примјене закона који се односи на финансирање невладиног сектора и спортских клубова. Такођер смо ексклузивно најавили да Влада коначно креће у процес израде пројектне документације за зградњу мултифункционалне градске дворане која ће се радити за потребе наших успјешних клубова, међу којима је и женски одбојкашки клуб“, нагласио је Кадрић.

Есад Омерхоџић, предсједник ЖОК, захвалио се на пријему и пруженој подршци Владе, а наручито на обезбјеђењу канцеларијског простора за рад овог клуба. „Све што желимо од Владе јесте подршка, а ЖОК ће њихово повјерење сигурно оправадати својим радом и резултатима“, казао је Омерхоџић.

Захвале је упутила и Жана Драгутиновић, капитен ЖОК, те је нагласила да се ради о клубу који је вриједан пажње и да приказују Брчко дистрикт у најбољем свјетлу, као прави амбасадори града.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img