spot_img
spot_img

Градоначелник честитао Мејдију Сулејманију на освојеном првом мјесту на Solo guitarist festival

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Есед Кадрић данас је у Градској вијећници примио истакнутог гитаристу Мејдија Сулејманија поводом освојеног првог мјеста на међународном Solo guitarist festival за ауторско дјело под називом „1984“.

Градоначелник је честитао Сулејманију на оствареном резултату и нагласио да је овим потврдио да се ради о једном од тренутно најзначајнијих и најбољих гитариста у БиХ и региону.

„Ми вреднујемо сваког вриједног и младог човјека, посебно оне који промовишу Дистрикт. Надамо се да ће у времену у којем је пред нама доћи до изражаја још више његова способност креирања властитих умјетничких дјела и наставити промовисати Дистрикт и БиХ“, казао је Кадрић.

Сулејмани је нагласио да ће се и даље трудити како би са својим поступцима и успјесима освјетлао образ Брчког, али и породице и свих оних који га цијене и поштују.

„Мени је задовољство што могу свој град представити у најбољем свјетлу и ово није само мој успјех, него ово је успјех свих нас и нашег града на који сам поносан“, казао је Сулејмани.

Мејди је тренутно један од најактивнијих гитариста у БиХ који сарађује са многим познатим бх. звијездама.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img