Главни координатор Владе разговарао са представницима ЖОК „Бимал-Јединство” о предстојећој сезони

Главни координатор Владе Брчко дистрикта БиХ Сеад Шадић данас је у згради Владе разговарао са предсједником ЖОК „Бимал-Јединство“ Есадом Омерхоџићем, тренером Смаилом Пезеровићем и Сашом Грекуловићем, спортским директором ЖОК „Бимал-Јединство”, о предстојећој сезони и наставку сарадње.

Шадић је похвалио досадашњи рад клуба, али и зажелио да клуб оствари још боље резултате како би што дуже остали у европским такмичењима.

- Реклама -

„Данас смо сумирали још једном позитивне и добре резултате нашег клуба, али разговарали смо и о активностима које се односе на наредну сезону како у домаћем првенству тако и европском. Такође, мораћемо убрзати активности на рјешавању опремања сала како би могли наступати, али морамо радити и на активности изградње мултифункционалне дворане. Драго ми је да је клуб задовољан досадашњим активностима које им је Влада пружила. Ми очекујемо да на такмичењима остваре што боље резултате како би остали што дуже у европским такмичењима”, казао је Шадић истичући да ће, уколико клуб буде учествовао на такмичењима, локална заједница омогучити превоз навијачима и осталим заинтересованим лицима како би „брчанске принцезе” имале подршку и са трибина.

Предсједник ЖОК „Бимал- Јединство“ Есад Омерхоџић казао је да је рад клуба и Владе на високом нивоу и да су сва финансијска очекивања остварена до нове године.

„Досадашњи рад клуба и Владе је на изузетно високом нивоу. Сва наша финансијска очекивања су остварена до нове године. Могу рећи да је екипа спремна за такмичење и клуб сигурно очекује добре резултате. Поред добре комуникације са Владом, ипак потребно је што прије ријешити спортску салу, односно омогућити барем да се МЕВЗА лига (средњоевропска лига) игра у Брчком”, казао је Омерхоџић.

Тренер Смаил Пезеровић у разговору са главним координатором казао је да клуб већ неколико година ужива у плодовима свога рада, да је круна свега учешће у средњоевропској лиги и да је то велики изазов за клуб и играче.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime