FK “Jedinstvo” Brčko oštro kritikovalo sudije

Rukovodstvo “Jedinstva” iz Brčkog oglaislo se sinoć na Fejsbuk stranici kluba.

Čelnici “Jedinstva” iznijeli su niz primjedbi na suđenje u meču između njihovg kluba i “Budućnosti” iz Pilice. Utakmica se igrala u Pilici i završena je 0:0. U saopštenju objavljenom na Fejsbuku “Jedinstvo” je napisalo:

- Reklama -

KOLIKO KOŠTA OBRAZ PERIĆ DANIJELA ?

Danas je naša ekipe u Pilici odigrala utakmicu X kola druge lige RS. Prije svega želimo spomenuti katastrofalno suđenje prvog sudije Perić Danijela i njegovog prvog pomoćnika Lukić Dalibora iz Bijeljine. Već u 30 sekundi ovaj gospodin ako ga upošte možemo tako nazvati pokazuje dva žuta i jedan crveni karton našim igračima. Tokom cijelog susreta prvi sudija utakmice Perić Danijel je konstantno provocirao , vrijeđao i psovao majku igračima i službenim licima naše ekipe. I po završetku utakmice bezobrazluku Perić Danijela nema kraja jer prijeti našem igraču Miletu Teodoroviću kako će se pobrinuti da dobije šest mjeseci suspenzije. Pitamo se po čijem je nalogu došao i ko ga je posla da uradi sve što je uradio ?

Uvidom u delegatski izvještaj Nenada Jovanovića iz Milića vidjeli smo da je on napisao da ga je sudija upoznao sa detaljima isklučivanja ihrača Jedinstva. Prema sudiji Panijelu Periću prvo je igrač Jedinstva pljunuo prema njemu, da bi mu nakon toga i uputio niz psovki…Zbog toga ga je sa dva žuta kartona poslao u svlačionicu. Sve je to bilo u drugoj minuti meča…

 

 

 

 

 

(sportdc.net)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime