spot_img
spot_img

Ексклузивно: Ево како изгледа промотивни летак који је дијељен уз 100 КМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nula49.com ексклузивно објављује фотографију промотивног летка Социјалистичке партије Брчко, који је претходних дана дијељен уз једнократну новчану помоћ за све незапослене особе.

Подсјетимо, прије два дана започела је исплата једнократне новчане помоћи у изности од 100 КМ за све незапослене особе које су се 1. септембра налазиле на евиденцији Завода за запошљавање.

Убрзо након тога, појавиле су се информације како се уз ову помоћ истовремено дијели и промотивни материјал једне политичке партије.

Ова информација данас је потврђена и из Завода за запошљавање.

“Завод за запошљавање је упознат од стране незапослених лица да се уз једнократну накнаду од стране једног поштанског оператера истовремено дијели и промотивни материјал једне политичке странке”, наведено је у саопштењу брчанског Завода за запошљавање.

“Подсјећамо да је накнада у износу 100 КМ искључиво резултат заједничке активности Скупштине, Владе и Завода, те да су то средства грађана Дистрикта. Незапослена лица, која ће добити ова средства су подржана без било каквог политичког и националног предзнака. Стога се Завод ограђује од оваквих поступака актера дешавања”, додаје се у писаној објави.

Куферта од гласова

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img