Kuferta od glasova

Brčko je zaista POSEBNA sredina. I specifična. Najpodložnija je raznim kriminalnim radnjama.

Jednu takvu patentirali su socijalisti. Na opšte zgražanje i gađenje javnosti.

- Reklama -

Plavom kufertom.

Plava kuferta je simbol vlasti. Plavom te zovu u grunt da umeđiš zemlju. Plavom te zovu da platiš porez. Plavom te zovu na Sud. Plavom ti javljaju loše vijesti. Plavom ti javljaju da se javiš u zatvor. Nemoj po glavi druže plavi.

Plavom u Brčkom čine čuda.

Plavom djele predizbornu jednokratnu novčanu pomoć. To nije dovoljna sramota. Za baleganje su se potrudili socijalisti. Rukovodstvo brčanskih “Pošta Srpske” zapamtiće se po balegi.

Tako jadan potez rukovodstva (kadar SPRS) zgranuo je javnost u “našem malom mistu”. Lokalna vlast sasvim namjerno podjelu pomoći je ostavila za kraj predizborne kampanje.

Uz to, naredili su podjelu pomoći preko poštanske službe.

To su, u “najboljoj praksi titoista” socijalisti iskoristili. U koverte sa novcem koje su slali korisnicima pomoći, onako uz put stavili su i sopstevni propagandni materijal.

O tom “nehotičnom” potezu očitovao se i Zavod za zapošljavanje. Na zvaničnoj internet stranici, Zavod se ogradio od ovog poteza mladih skojevaca. O ovom “pragrijehu” socijalista još se niko ne oglašava. Ćute u Tužilaštvu, Policiji…

Ćute u političkim takmacima na lokalnim izborima. Za brigu je što politički takmaci ćute.

Ćutnjom odobravaju. To nije dobro. Ćutanje. I onda građani kažu kako im nije dobro. Ćutite li na ovoliki kriminal u predizboprnoj kampanji, vama ništa ne fali.

Kuferte su ipak prelile čašu pristojnosti i ostaće zabilježene u analima političkog besčašća.

Ali u BiH ništa nije dovoljno sramotno. Vlast je važna.

Supervizore, rođeni brate, pomagaj. Peri nas od balege.

Redovan čitalac

 

 

1 komentar

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime