Dragić i Ušanović pobjednici 3. memorijalnog turnira „Milorad Stanisavljević Braco“

Pobjednici dvodnevnog nadmetanja teniskih veterana-rekreativaca igranog ovog vikenda po treći put u znak sjećanja na Milorada Stanisavljevića Bracu, dugogodišnjeg direktora teniskog kluba PROHEMA“ su Dušan Dragić i Zdenko Ušanović.

Oni su u finalnom meču bili bolji od Vladimira Perovića i Zorana Ivankovića savladavši ih 7:5.

Treće mjesto na ovom turniru pripalo je brčanskom paru Đorđe Dragičević i Milovan Andrić, a četvrto takođe brčanskim rekreativcima Senadu Leviću i Mići Mančiću.

Direktor turnira Milan Marinkvoć izrazio je zadovoljstvo što se i ovog drugog vikeda u septembru, tradicionalno igra ovaj memorijalni turnir.

„Hvala vam dragi prijatelji što ste se potrudili i našli vremena za ovo druženje koje nam je više puta ovdje odlično, kao što je to i učinjeno i sada, organizovao naš Braco. Viteškim nadmetanjem pokazali ste da nam je tenis samo prilika da se družimo“, istakao je Marinković.

Veliki trud uložio je i aktuelni predsjednik TK „Prohema“ Dalibor Šarenac, istakavši da će ovaj Klub sve činiti da uspomena na Bracu i njegov trud, koji je uložio u stvaranje imidža tenisa u Brčkom i organizovanje međunarodnih teniskih turnira iz serije „Fjučers“ , traje i dalje.

Svi učesnici bili se prezadovoljni organizacijom dvodnevnog druženja na terenima PROHEME koje je u subotu uveče obogaćeno nastupom Dragana Banovića, estradnog umjetnika koji svojom svirkom i pjesmom već više godina prati ovu sportsku manifestaciju.

Tenisko nadmetanje vremešnih tenisera rekreativaca završeno je podjelom pobjedničkih pehara i pozdravom, vidimo se i dogodine na „4. memorijalu Milorad
Stanisavljevic Braco“.

 

 

 

 

(MD/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime