Deluxe CC – Postanite kvalitet naše priče

Ambiciozni ste? Spremni na uspjeh? Deluxe-CC, preduzeće za pružanje usluga nudi vam priliku da postanete dio bogate tradicije i zakoračite u svijet ozbiljnog poslovanja. Odlično poznavanje njemačkog jezika uz entuzijazam, reference su sa kojima baš Vi možete postati novo zaštitno lice kompanije.

Deluxe-CC, BPO (Business process outsourcing) kompanija, osnovana je 2013. godine u Brčkom. Prepoznatljiv rad na polju inbound call-a, omogućio je ekspanziju na tržištu što je doprinijelo i formiranju filijala u Derventi ali i glavnom gradu Republike Srpske, Banja Luci, koji i danas adekvatno predstavljaju centre djelovanja preduzeća.

Opis poslovanja koji se odnosi na usluge i preuzimanje poslovnih procesa klijenata, pomenute inbound projekte bazirane na kataloškoj prodaji, korisničkoj podršci, primanju narudžbi i obradi podataka, kroz poslovanje isključivo je vezan za njemačko govorno područje (D-A-CH).

Sposobnosti komuniciranja na visokom nivou i društveni pristup mogu vas učiniti dijelom kolektiva koji za sada broji 80 operatera.

Dodatni benefit ogleda se i u mogućnosti adekvatnog rada od kuće. Savremena podrška radnim aktivnostima u vidu home office zastupljena je u 20% slučajeva operatera u kompaniji.

Kompanija Deluxe-CC, kao društveno savjesna i odgovorna organizacija nudi vam plaćena obuku i prevoz, sigurna primanja i mogućnost ostvarenja dodatnih bonusa, kao satisfakcija za doprinos pri narednim izazovima.

Zdravim poslovnim odnosima, Deluxe-CC ističe se kao dugogodišnji komitent vodeće kompanije iz Njemačke, respektabilnog Klingel.de (Online Shop-a) koji je ostvaruje prodajom odjeće, nakita, namještaja, tehnike, kozmetike.

Želite biti nagrađeni za svoj kvalitetan rad? Dopustite sebi da i vi budete dio nagrade na koju se odnosi potvrda kvaliteta ISO sertifikatom 9001. Kompanije Deluxe-CC od protekle godine posjeduje i potvrdu o zadovoljavanju svih kriterijuma međunarodnih standard poslovanja, čime se dokazuje kvalitet menadžmenta kojeg tek očekuju projekti za nadmašivanje limita.

Ukoliko vam je potreban posao, ukoliko u sebi vidite budućeg operatera, člana Deluxe-CC obratite se menadžmentu putem mejl adrese info@deluxe-cc.com ili na broj telefona 066/620-525 odnosno 066/724-150 i započnite novu kvalitetnu priču sa nama!

 

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime