spot_img

Čestitka Kadrića i Domića povodom nove školske godine

Published:

spot_img

Gradonačelnik Brčko distrikta i njegov zamjenik, Esed Kadrić i Anto Domić, danas su uputili čestitku učenicima na području Brčko distrikta predstojeći početak školske godine.

Poštovani učenici, srećan vam početak školske godine.

Svaka nova školska godina je i novi izazov za vas, poštovani učenici, nastavnici i roditelji.

Neka vam, dragi učenici, prijateljstvo, druženje, poštenje i međusobno uvažavanje budu važni predmeti kao matematika, informatika, maternji jezik, biologija, istorija…

Želimo da vam usvajanje novih znanja bude poput dragog i zanimljivog putovanja radi upoznavanja novih predjela o kojima ste slušali od vaših roditelja, nastavnika i prijatelja.

Posebno čestitamo našim prvačićima koji, vjerujemo, željno iščekuju prve časove u školskim klupama sa kojih će ponijeti najljepše uspomene kojih će se rado prisjećati.

Svaki vaš uspjeh, svaka dobra ocjena i primjerno vladanje, koje će školski dnevnici s ponosom čuvati, biće razlog i našeg radovanja.

Takođe želimo da novu školsku godinu čestitamo i roditeljima, sa željom da se ispune sva njihova očekivanja, te da se saradnja sa školama nastavi i u budućem periodu u najboljem interesu naših učenika.

Srećan vam početak nove školske godine!

Zamjenik gradonačelnika
Dr Anto Domić

Gradonačelnik
Esed Kadrić

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img