“Čep za hendikep”: Pelene za porodicu Ćejvanović

Članovi Udruženja “Anđeli” iz Krepšića su, u okviru humanitarne akcije “Čep za hendikep”, uručili 1.368 komada pelena porodici Ćejvanović u Brčkom.

“Anđeli” kažu da su osigurane pelene za cijelu godinu djevojčici sa posebnim potrebama Aneli Ćejvanović.

- Reklama -

Roditelji su se zahvalili Udeuženju i svima koji su učestvovali i koji i dalje učestvuju u ovoj akciji, te pozvali sve svoje prijatelje, poznanike i roditelje koji imaju djecu sa posebnim potrebama da se uključe u akciju, kako bi olakšali svojoj djeci i sebi kupovinu pelena i drugih potrepština.

Akcija i dalje traje – pridruži se!

Akcija “Čep za hendikep” pokrenuta je sa ciljem da pokaže da se humanost može ispoljiti bez ijedne donirane konvertibilne marke, te sa idejom razvijanja društvene svijesti o značaju reciklaže. Reciklaža u ovom slučaju može doprinijeti boljem i lakšem životu onih koji se bore sa problemima i izazovima hendikepa i invaliditeta.

Akcija podrazumijeva prikupljanje svih vrsta plastičnih čepova koji se recikliraju kao tvrda plastika. Novcem prikupljenim reciklažom osigurava se nabavka pomagala koja, osobama uskraćenim za slobodno i nesmetano kretanje, u velikoj mjeri olakšavaju život.

Akcija “Čep za hendikep” je trajna akcija, a sakupljanje čepova ne košta ništa. Zato svi postanimo dio velikog tima!

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime