Čekaju li radovi u Gornjem Breziku neke sledeće izbore?

Naš čitalac Aleksa Nikolić danas se obratio redakciji sa otvorenim pismom u kome poziva na odgovornost zbog nezavršenih saobraćajnih radova u Gornjem Breziku.

Njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti, uz minimalne izmjene:

Ima li kraja neodgovornom ponašanju vlasti Brčko distrikta? Da li se prilikom sklapanja ugovora sa izvođačem radova sklapa sporazumni rok završetka istih?

Ovako velika investicija od 148 m trotoara u MZ Gornji Brezik započeta je 15. avgusta. Dakle, predizborna izgradnja.

Ovaj tako veliki investicioni projekat firma koja je radila napustila je 13. oktobra. Dakle, dva dana prije izbora.

Iza sebe je ostavila tragove rugla i po vozače opasnost. Možemo samo zamisliti šta bi se dogodilo kada bi vozač sa autom udario u iskopinu koja se nalazi između ivičnjaka i odsječenog dijela puta? Slike sve govore.

Slika smeća koji su nesavjesni radnici ostavili iza sebe plandujući u šumi zbog preopterećenog posla.

Na placu se nalazi ogromna količina zemlje koja onemogućuje jesenju pripremu zemljišta za obradu, koju je izvođač sdamovoljno, bez ičije dozvole lagerovao na obradivu površinu.

Molio bih nadležne ako iko ima sluha i imalo morala i ljudskosti da mi daju odgovor na ova postavljena pitanja .Da li će sve ovo ovako stajati do nekih sledećih izbora ili..?

Aleksa Nikolić

 

 

 

 

2 komentara

  1. Opet glasajte za iste…. Pred svake izbore ista prica, valjda do nekih sledecih izbora dobijemo sposobno tuzilastvo koje ce ovakve i slične neodgovornosti kaznjavati podizanjem krivicnih prijava zbog namjernog ugrozavanja sigurnosti saobracaja…

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime