wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Budućnost biznisa: Vedran Šimunović danas u Brčkom - nula49.com
spot_img

Budućnost biznisa: Vedran Šimunović danas u Brčkom

Published:

spot_img

U srijedu, 29. marta u 12 časova, Vedran Šimunović, izvršni direktor Intera tehnološkog parka u Mostaru, održaće predavanje na temu „Budućnost biznisa“ u prostorijama Ekonomskog fakulteta Brčko.

Zbog potrebe za inovativnim projektima te kvalitetnom obrazovnom radnom snagom na domaćem tržištu, najveći tehnološki park u Bosni i Hercegovini se trudi da unaprijedi poslovnu scenu regiona, pružajući pojedincima adekvatno znanje, vještine i resurse kao što su IT, poslovne i tehničke edukacije, poslovni inkubator, coworking prostor i ostale usluge.

Vedran Šimunović, ekonomista po struci, zajedno sa svojim timom edukuje mlade, nezaposlene ljude, ali i one sa dugogodišnjim poslovnim iskustvom, kako bi prateći svjetske trendove, opstali u savremenom poslovnom svijetu. Pod njegovim rukovodstvom Intera učestvuje u više desetina EU projekata i pokazala se kao pouzdan partner u stvaranju boljeg poslovnog okruženja za građane Bosne i Hercegovine.

Danas svjedočimo velikom premještanju radne snage iz smjera karijernog i sigurnog posla u smjeru preduzetništva. Ekonomija se promijenila, a odluke koje smo donijeli prije nekoliko godina o svojoj karijeri, životnoj lokaciji i načinu rada, bazirane su na svijetu koji više ne postoji.

Predavanje govori o tome kako i gdje se pozicionirati u globalnoj ekonomiji u budućnosti i otvorenog je tipa.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img