spot_img
spot_img

Брчко: Званичници честитали Божић

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Честитку поводом православног Божића упутили су градоначелник Брчко дистрикта Есед Кадрић, као и замјеник градоначелника Анто Домић.

“Свим вјерницима и свештенству Српске православне цркве који Божић славе по јулијанском календару упућујемо најсрдачније честитке и желимо да овај најрадоснији хришћански празник обиљеже у миру, благостању и љубави, у кругу своје породице и драгих пријатеља”, наводи се у честитци.

“Нека вам празнични дани донесу пуно здравља, среће, успјеха и напретка. Мир Божији, Христос се роди”, додају градоначелник и његов замјеник.

Православни Божић честитали су и предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић и потпредсједник Иво Филиповић.

“Свим суграђанима православне вјере упућујемо најискреније честитке поводом најрадоснијег хришћанског празника – Божића. Нека Божић у ваша срца донесе љубав и мир, а у ваше домове здравље, радост и благостање”, наводи се.

“Брига за ближњег, заједништво и слога, поштовање другог и другачијег, и све оне људске вриједности које промовише ово празнично вријеме нека свима нама буду путоказ и смјерница током цијеле године.

Желимо вам да Божић дочекате у кругу својих породица, с пријатељима и комшијама у духу традиције и обичаја, славећи живот. Мир Божји – Христос се роди!”

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img