Brčko: Zvaničnici čestitali Božić

Čestitku povodom pravoslavnog Božića uputili su gradonačelnik Brčko distrikta Esed Kadrić, kao i zamjenik gradonačelnika Anto Domić.

“Svim vjernicima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve koji Božić slave po julijanskom kalendaru upućujemo najsrdačnije čestitke i želimo da ovaj najradosniji hrišćanski praznik obilježe u miru, blagostanju i ljubavi, u krugu svoje porodice i dragih prijatelja”, navodi se u čestitci.

- Reklama -

“Neka vam praznični dani donesu puno zdravlja, sreće, uspjeha i napretka. Mir Božiji, Hristos se rodi”, dodaju gradonačelnik i njegov zamjenik.

Pravoslavni Božić čestitali su i predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić i potpredsjednik Ivo Filipović.

“Svim sugrađanima pravoslavne vjere upućujemo najiskrenije čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića. Neka Božić u vaša srca donese ljubav i mir, a u vaše domove zdravlje, radost i blagostanje”, navodi se.

“Briga za bližnjeg, zajedništvo i sloga, poštovanje drugog i drugačijeg, i sve one ljudske vrijednosti koje promoviše ovo praznično vrijeme neka svima nama budu putokaz i smjernica tokom cijele godine.

Želimo vam da Božić dočekate u krugu svojih porodica, s prijateljima i komšijama u duhu tradicije i običaja, slaveći život. Mir Božji – Hristos se rodi!”

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime