Brčko: Uskoro 4. BiH Kolor festival

“Četvrti BiH Kolor festival biće održan u Brčkom 2. i 3. avgusta na Gradskom poligonu.

Očekuje se dolazak od 4 do 5 hiljada ljudi za dva festivalska dana kao i nastupi brojnih zvučnih imena elektronske muzike“, najavili su danas na konferenciji za medije gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i organizatori ovog muzičkog događaja.

„Poznato je da u okruženju postoje slični festivali koji su postali i lična karta tih zajednica. Na ovaj način Brčko dobija još jedan prepoznatljiv događaj koji bi sasvim sigurno mogao da se uvrsti u turističku ponudu. Ja se nadam da će uzlazna putanja festivala biti nastavljena i dalje i da ćemo u budućnosti imati jedan prestižan festival“, rekao je gradonačelnik Milić.

Organizatori i osnivači festivala Miloš Stankić i Dražen Zimonjić rekli su da su već potvrđena gostovanja brojnih zvučnih imena te da nastupaju Matroda (CRO), Saberz (HUN), Wreckage (SRB), Siniša Tamamović (BiH), Space Motion (SRB) i Mike Vale (SLO).

Oni su istakli da je pripremljeno 30 000 vrećica boje te da je najavljen dolazak gostiju iz zemalja iz regiona, a najviše iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. „Organizovan je i kamp u sportsko-rekreativnom centru Brka, a smještajni kapaciteti hotela i prenoćišta u gradu su već popunjeni“, istakli su organizatori.

Koncept festivala se zasniva na bacanju boja u prahu na svaki okrugli sat. Posjetioci će ove godine moći slušati savremen mainstream i underground zvuk, šarati se sa preko 10 vrsta boja, probati VR, igrati plejstejšn i razne društvene igre, kulirati u chill out zoni i još mnogo toga.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime