Брчко: Украден сто и четири столице

Дана 02.04.2018. године, Полицији се обратио грађанин Брчког и пријавио да је од стране непознатог извршиоца или више њих, из његове љетне баште у улици Јеврејска у Брчком, отуђен сто и четири столице.

На мјесто догађаја изашли су полицијски службеници који су извршили увиђај. С обзиром да постоје основи сумње да се ради о кривичном дјелу „Крађа“ из члана 280 став 1 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, припадници полиције предузимају радње на проналаску извршиоца и отуђених предмета.

Током викенда и празника, полицијски службеници су у два наврата, код два лица пронашли и одузели материје које својим изгледом асоцирају на опојне дроге “марихуана” и “Амфетамин-Спид“. Против лица ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајних поступака због почињених прекршаја „Посједовање наркотичких средстава“ из члана 4. став 1. кажњиво по члану 85. став 1. тачке 1. а у свези са чланом 85. став 3. Закона о спречавању и сузбијању злоупотребе опојних дрога БиХ.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

Припадници Полиције су у наведеном временском периоду обезбједили све вјерске, културне, спортске, традиционалне и друге јавне скупове који су одржани у дистрикту и исти су протекли безбједно.

САОБРАЋАЈ:

У извјештајном периоду припадници Полиције су извршили увиђај у три саобраћајне незгоде. У једној саобраћајној незгоди, три лица су задобила лаке тјелесне повреде, док је у двије саобраћајне незгоде констатована материјална штета настала на возилима.

Током контроле возила и возача у саобраћају, припадници Полиције су из саобраћаја искључили тридесет седам возача и возила, гдје је код деветнаест возача контролом утврђено да возилима управљају под утицајем алкохола, у дванаест случајева утврђено је да лица управљају возилом прије стицања права на управљање, док је у шест случајева утврђено да су возачи управљали возилима којима је истекла важност регистрације.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime