spot_img
spot_img

Брчко: У недељу Street Style Show – District Edition #7

spot_img
spot_img
spot_img

Брчко дистрикт Босне и Херцеговине седму годину заредом угостиће тјунере из цијеле БиХ, али и региона, на тјунинг манифестацији под добро познатим називом “Street Style Show – District Edition #7”.

Након шест успјешно организованих догађаја овог типа, организатори су одлучили не прекидати ову традицију те још једну годину довести боље од најбољих у Брчко дистрикт БиХ.

“Нама је најбитиније да Брчко дистрикт остане на мапи ауто-мото дешавања у БиХ што дуже. Мислимо да се ради о огромној промоцији нашег града те се надамо да ћемо ове године имати подршку и локалне власти. Све ове године су нас подржавале невладине организације, јавна предузећа као и неколицина привредника, не само из Брчког, него и других градова Босне и Херцеговине, и свима њима можемо упутити велике захвале. О детаљима саме манифестације не можемо још говорити, али ћемо се потрудити да ове године буде нешто другачија него претходних година, самим тим и боља”, навели су организатори.

Информације које смо пронашли на званичним страницама овог догађаја кажу да је кроз протеклих 6 догађаја у Брчком прошло 930 пријављених такмичара, подијељено је 250 награда, а самом локацијом продефиловало је скоро 12.000 регистрованих посјетилаца.

Манифестација ће ове године бити одржана 3.9. на локацији Трг правде (паркинг испред ЦИПС-а). Организатори као и сваке године су Sound Master Tuning&Styling Team из Брчког.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img