Brčko: U četvrtak startuje “III Krug prijateljstva”

Po treći put uz podršku Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru projekta: “Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja”, koji je podržan od strane Evropske Unije, Biciklistički klub „Sv. Nikolaj“ Brčko organizuje međunarodni biciklistički maraton regijama Drina-Sava i Drina-Tara. 

Manifestacija je zamišljena kao četvorodnevni međunarodni biciklističko-turističko-rekrativni maraton, od 23.-26.08.2018. god. u kojem će učesnici proći maršrutom: Brčko –Ugljevik – Loznica – Sokolske planine – Ljubovija – Bajina Bašta – Nacionalni park Tara –Mokra Gora – Višegrad.

- Reklama -

Cilj manifestacije je promocija regionalne ruralne turističke ponude mikro turističkih destinacija sjeveroistočnog i istočnog dijela Republike Srpske, te zapadne Srbije, čime bi se dao doprinos razvoju ovog vida turizma, povećala vidljivost trenutne turističke ponude i potencirao njen dodatni razvoj.

Start manifestacije je predviđen 23.08.2018. god. u 12:00 časova, iz centra Brčkog. Iz biciklističkog kluba “Sveti Nikolaj” ovim putem pozivaju sve zainteresovane bicikliste iz Brčkog i okoline da zajedno sa učesnicima manifestacije prodefiluju kroz Brčko. Za sve učesnike su obezbijeđeni i prigodni pokloni.

Ovim događajima bračnski biciklisti nastavljaju sa promocijom i unaprjeđenjem rekreativnog, sportskog, turističkog i ekološkog biciklizma, te podizanju duševnog i fizičkog zdravlja kod ljudi.

Prijava učesnika je od 10:00 časova u centru Brčkog, na šetalištu.

Vidimo se!

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime