wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Brčko: Tužna priča porodice Vignjević - nula49.com
spot_img

Brčko: Tužna priča porodice Vignjević

Published:

spot_img

U prilično oronolum i dotrajalom humanitarnom naselju u Grbavici nadomak Brčkog, u stanu punom vlage, živi samohrana majka Stana Vignjević sa devetnaestogodišnjim sinom teško oboljelim od autizma i epilepsije.

“Dijete hranim, ne zna sam da jede, nosi Pampers… Teško je, i ja sam žena bolesna, živim u vlagi, pozli mi, idem na Hitnu. Kupujem sve tablete, lijekove, da imam gdje radila bih, ne mogu da radim, teško se boriti kroz život sa djetetom bolesnim. Muža nemam, izgubila sam ga prije dvije godine”, priča kroz suze Stana.

Stana kaže da su joj sva primanja sadržana u 300 konvertibilnih maraka koje prima iz Centra za socijalni rad, i to 200 maraka za tuđu njegu i pomoć i 100 maraka kao samohrana majka.

Ova žena je raseljena iz Kopanica kod Orašja, a prema njenoj priči, nakon smrti muža našla se na ulici, pa je smještena u humanitarnom naselju koje i samo čeka na zatvaranje.

“Vidjeli ste kod njega kako dijete živi, u vlagi. Naveče kašlje, guši ga, i njega i mene. Ustane ujutru u pet sati, spavao bi kao svi momci, sav svijet, ne može da spava…”, dodaje Stana.

“Tražila sam da mi daju neku kućicu, oni kažu eto tu si, za sad, šta će biti posle ja ne znam. Voljela bih neku kuću da izvedem svoje dijete, kao sva djeca što šetaju”, priča ova samohrana majka.

Odlučna je da radi bilo koji posao, samo da obezbijedi egzistenciju za sina.

Više pogledajte u prilogu RTV Hit:

 

 

 

(rtvhit.com)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img