spot_img
spot_img

Брчко: Слободе лишено лице за којим је расписана потрага ПУ Бања Лука, одузето му возило

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У оквиру својих активности полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су дана 04.08.2022. године у 10.30 сати, извршили контролу возача моторног возила марке “Пасат” којим је управљао М.А. рођен 1977. године у Модричи, настањен у Сарајеву и том приликом у бази потрага утврдили да је за истим од стране Полицијске управе Бања Лука расписана потрага због почињеног кривичног дјела “Тешка крађа”, због чега је исти лишен слободе, а потом предат припадницима Судске полиције Бијељина.

Током контроле такође је утврђено да је лице М.А. возилом управљао прије стицања права на управљање, а провјером у службеном регистру новчаних казни и да је вишеструки повратник у извршењу тешких саобраћајних прекршаја, те да по основу неплаћених казни има дуг од 21.699 конвертибилних марака.

Поводом наведеног, а у складу са одредбама Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ и Закона о прекршајима Брчко дистрикта БиХ извршено је привремено одузимање моторног возила и Основном суду Брчко дистрикта БиХ ће бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img